wij maken gebruik van cookies

De website van Eurokrant maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Wij verdelen over gans België

Stockage bij ons mogelijk.

Gecontroleerde bedeling

ons team met een hart voor uw drukwerk

wij bedelen elke bus

Ons volledig team ter uwer beschikking

een degelijke opleiding voor elk nieuw teamlid

Veelgestelde vragen

Manager: Murat Aksoy

Mail: info@eurokrant.be
Tel: 09/253.21.42
GSM: 0484/59 83 55

Maatschappelijke zetel en leveringsadres: Driemastenstraat 82
9000 Gent

Waarvoor kan ik terecht bij Eurokrant?

Eurokrant verdeelt alle publiciteit die in een brievenbus kan. Of het nu gaat om een flyer, een folder, een brochure, een krant, een magazine of een productstaal, het team van Eurokrant bust alles vlot en met de glimlach

Hoe gaat Eurokrant tewerk?

Na uw telefoontje komt een medewerker van Eurokrant langs om praktische afspraken te maken. U laat weten wat wanneer waar verdeeld moet worden en Eurokrant brengt u meteen op de hoogte hoeveel u dat zal kosten. Eurokrant haalt zelf het drukwerk op en slaat het op tot het verdeeld moet worden. Eurokrant kan uw publiciteit al na twee dagen verdelen. Per straat gaan er drie medewerkers van Eurokrant aan de slag : twee mensen die elk een kant van de straat voor hun rekening nemen om de publiciteit te bussen en één chauffeur die meerijdt met het drukwerk of andere publiciteit en ondertussen een oogje in het zeil houdt.

Hoeveel publiciteit kan Eurokrant per dag verdelen?

Eurokrant verdeelt zowel kleine als grote oplagen. Plant u een grootse actie ? Eurokrant speelt hier flexibel op in en slaagt erin tot maar liefst 120.000 publiciteitsstukken per dag te verdelen.

Wordt mijn publiciteit apart verdeeld om zo een grotere impact te hebben?

Eurokrant zet zich in voor uw publiciteit. Die wordt dan ook apart verdeeld en niet samen met ander drukwerk, tenzij u dat zo wenst.

Het is bijna valentijn, pasen, de zomervakantie of de eerste schooldag staat voor de deur, halloween, de sint of de kerstman komen eraan. Ik speel hier met mijn producten en diensten op in. Kan mijn seizoensfolder op een bepaalde dag verdeeld worden ?

Jazeker. Eurokrant zet zich in om uw drukwerk in overleg met u op een welbepaalde dag te bussen.

Wordt mijn publiciteit wel verdeeld op de juiste plaatsen?

Elke auto van Eurokrant wordt uitgerust met een trackingsysteem. Deze eerste vorm van controle wordt aangevuld door de alertheid van de chauffeurs die nauwkeurig toezien dat de verdelers hun werk goed doen. Achteraf controleert Eurokrant steekproefsgewijs ook nog eens of uw reclame wel bij uw doelpubliek belandde.

Ik heb nog een andere vraag.

Geen probleem, bel 0484/59 83 55 en Eurokrant geeft u het antwoord.